Onnea Kokkola-lehti!

Ylpeänä rummutamme: Botnia Printissä painettava Kokkola-lehti on valittu Suomen toiseksi parhaaksi kaupunkilehdeksi Sanomalehtien Liiton Vuoden kaupunkilehti –kisassa.


Kilpailun voitti Lahdessa ilmestyvä Uusi Lahti ja kolmanneksi sijoittui Suur-Jyväskylän Lehti. Suuret aplodit ja onnentoivotukset jokaiselle!


Kokkola-lehti sai erityisesti kiitosta tasavarmasta jäljestään ja juttutyyppien laajoista aihevalinnoista. Yli satavuotiaan kaupunkilehden todettiin ottavan huomioon nuoretkin lukijat. ”Lehdestä välittyi vahva paikallisuuden tunne”, arvosteluissa muun muassa mainittiin. Tuomaristo huomioi ilmoitusaineiston erottuvan poikkeuksellisen selvästi toimituksellisesta sisällöstä. Myös laadukas painojälki sai kiitosta.


Botnia Print on saanut iloita lehtiensä valtakunnallisesta menestyksestä viime vuosina. Esimerkiksi Kalajokiseutu-lehti on valittu Suomen parhaaksi paikallislehdeksi jo kahtena vuotena peräkkäin. Mitenkähän käy tänä vuonna? Sanomalehtien Liiton paikallislehtipäivät järjestetään lokakuun lopussa Kalajoen Hiekkasärkillä, jossa myös Botnia Print on mukana.


Onnea Kokkola-lehden tekijätiimi Simo Kattilakoski, Maria Store, Tom Frilund ja Maisa Järvelä!
Takaisin »