Paksumpaa! Valkoisempaa!

Jos leikattujen lehtituotteiden kysyntä on kokenut todellisen kasvupyrähdyksen, niin on myös paksumpien ja valkoisempien sanomalehtipaperien menekki. Erityisesti 70 grammainen sanomalehtipaperi paistattelee lehdentekijöiden suosiossa – ainakin täällä Botnia Printissä.


70 grammainen UPM Fine ihastuttaa erityisesti valkoisuutensa ansiosta. Kun niin sanottu perussanomalehtipaperin vaaleusaste on alle 70, on UPM Finen valkoisuus 103.


-70 grammaisen UPM Finen suosion yksi syy on myös se, että paperi säilyttää valkoisuutensa säilytyspaikasta riippuen jopa vuosia. Näin ollen se toimii erityisen hyvin sellaisten lehtien ja esitteiden painopaperina, joita jaetaan tai säilytetään pitkään. Tulemme käyttämään tämän vuoden aikana 70 grammaista paperia yhtä paljon kuin kuluneen viiden vuoden aikana yhteensä, kertoo Botnia Printin paperitilauksista vastaava tehdaskoordinaattori Pentti Remesaho.


UPM Finellä on ympäristömerkit FSC ja PEFC. Lisäksi paperin valmistuksessa käytettävä sellu on lähes täysin hiilidioksidivapaata. Paperi valmistetaan Suomessa, UPM:n Kaukaan tehtaalla.


Kiinnostaako paksummat ja valkoisemmat sanomalehtipaperit? Ota yhteyttä, niin kerromme paperivaihtoehdoistamme enemmän ja lähetämme Sinulle painotyönäytteitä!
Elina Hirvinen 050 338 4818 tai elina.hirvinen@botniaprint.fi
Takaisin »