Selänne-lehdelle kunniaa!

Haapajärvellä ilmestyvä Selänne-lehti sai kunniamaininnan Sanomalehtien Liiton kaupunkilehtikilpailussa. Selänne-lehti sai erityiskiitokset vuorovaikutteisuudestaan, paikallisuudestaan ja monipuolisuudestaan. "Lehti tulee lähelle lukijaa", Haaga-Helian opiskelijaraati tiivistää.


– Jutuissa ja kuvissa on tunnetta, lämmintä fiilistä. Ihmisläheisille valokuville on annettu rohkeasti tilaa. Erinomainen painojälki lisää lehden luettavuutta ja laadukkuuden tuntua entisestään, raati toteaa.


Vuoden parhaat kaupunkilehdet valitsi tällä kertaa raati, jossa oli mukana Haaga-Helia ammattikorkeakoulun journalistiopiskelijoita ja kaksi ammattilaisjäsentä. Lehdenteon ammattilaisten näkemyksiä edustivat Seinäjoen kaupungin vs. viestintäpäällikkö Krista Rintala ja emerituspäätoimittaja, vapaa toimittaja Jouko Pensaari. Kilpailussa valittiin vuoden parhaat kaupunkilehdet, kaupunkilehtijutut ja kaupunkilehtikuvat.


Selänne ilmestyy täyspeittojakeluna Haapajärvellä, Reisjärvellä, Kärsämäellä ja Pyhäjärvellä joka lauantai ja joka toinen lauantai myös Pihtiputaalla. Lehteä kustantaa Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj. Lehti painetaan Botnia Printissä.


Joensuussa ilmestyvä Karjalan Heili on vuoden 2015 paras kaupunkilehti. Toiseksi kilpailussa sijoittui espoolainen Länsiväylä ja kolmanneksi Uusi Rovaniemi.


Onnea Selänteen tekijöille kunniamaininnasta!
Takaisin »