Uutta myyntivoimaa Botnia Printiin

Peter Marjakangas (48) on Botnia Printin uusi myyntipäällikkö. Pääkaupunkiseudulla asuva Marjakangas aloitti Botnia Printin pääkaupunkiseudun myyntipäällikkönä 1. kesäkuuta 2016.


Botnia Printin joukko kasvoi pitkän linjan painoalan ammattilaisella. Peter Marjakangas on työskennellyt 19 vuotta Helsingin Sanomien painossa painajana ennen kuin siirtyi myyntitehtäviin. Fuji Filmin teknisenä myyjänä hän työskenteli 8 vuotta ja viimeksi hän toimi tarroja valmistavan Label Printin myyntipäällikkönä.


-Botnia Print oli minulle entuudestaan tuttu talo, joten minulla oli valmiiksi melko hyvä käsitys Botnia Printin toiminnasta ja mahdollisuuksista. Erityisesti arvostan lehtitehtaan tuotteiden laatua sekä ketterää toimintatapaa, Peter toteaa.


- Peterin tekninen tausta, pitkä painoalan työkokemus sekä luontainen kyky solmia asiakassuhteita olivat ratkaisevassa roolissa valintaa tehtäessä. Uskon, että tämä tärkeä palanen meidän myynnin rakenteeseen tuo meille vielä paljon lisää kauppaa ja ilon aiheita myynnin kasvavissa haasteissa, sanoo Botnia Printin toimitusjohtaja Hannu Salmi.


Marjakankaan työpiste sijaitsee Lönnbergin painotalossa Helsingin Malminkartanossa. Peterin tavoittaa parhaiten numerosta 050 596 2296 tai sähköpostitse peter.marjakangas@botniaprint.fi
Takaisin »